ZVOČNIKI

Po vaših željah in finančnih možnostih vam izdelamo vrhunske zvočne sisteme za vse namene. Na podlagi izbranih zvočnikov vam računalniško določimo odgovarjajoče dimenzije omaric in vam jih tudi izdelamo.
Tak je tudi naš sistem ozvočenja, ki doseže glasnost do 143 dB ob garantirani kvaliteti
(na prireditvi v areni v PULI je bilo na razdalji 110metrov doseženo 115 dB glasnosti pri HI-FI kvaliteti zvoka). Obstoječi sistem (novejši in še močnejši je skoraj gotov) kvalitetno pokriva vse turneje Slovenskih estradnikov in ostale odmevne prireditve pri nas in v tujini (glej reference ).
Na prireditvi DISCO TIME v Ljubljani kjer so bili naši zvočniki v uporabi skupno z MARTIN sistemi, celo sam g.MARTIN KELLY ni mogel skriti navdušenja nad delovanjem našega sistema. Razen profesionalnih ozvočenj, opremljamo tudi gostinske lokale, klube, diskoteke, predavalnice, šole, kinodvorane z audio, video in svetlobno tehniko od najcenejšega do najvišjega ranga.

SERVIS OPREME

V ponudbi naše firme je tudi servisiranje audio opreme. Naš serviser opreme obuja v življenje tudi »mrtve« naprave, saj imamo po 35-letnih izkušnjah odlične kontakte s proizvajalci aparatov po Evropi.

PRODAJA

Pri nas je možno kupiti kakršnokoli opremo, bodisi AUDIO ali LIGHT. Veliko opreme odprodajamo tudi sami, ker jo testiramo po dogovoru s prodajalci iz tujine
( http://www.oellerer.de , http://www.pro-audio.org ).
Za plitvejše žepe pa lahko dobavimo tudi rabljeno opremo oz.aparate. Na zalogi imamo
(ali lahko v najkrajšem času nabavimo) veliko potrošnega materiala- tekočina za meglo, tekočina za sneg, tekočina za milne mehurčke, tekočina za čiščenje strojev za meglo, žarnice vseh vrst, gramofonske glave (npr.:SHURE WHITE LABEL za 95.- EUR) itd..........

NAJEM OPREME

Prav tako lahko pri nas opremo tudi najamete. Cenik najema opreme .
Vse informacije dobite na strani - kontakt .


Pod blagovno znamko SUN-AUDIO lahko pri nas dobite visokokvalitetne audio izdelke.

Pick-upi Vsi pickupi imajo cca 2m dolg kabel z :
NJ- NEUTRIK 6.3 jack
OE- Gole pocinane žice
XP - NEUTRIK-XLR simetricni priklop 200 Ohm

VPU-SA ...... Kvalitetni piezo odjemniki za violine. Odjemnik za lepljenje na telo violine, mandoline, braca, tar-a, saz-a in podobnih instrumentov. Možna uporaba tudi za CAJUN boben.


VPU-BA.......Piezo odjemnik vgrajen v AUBERT mostičekGPU-BA.......Piezo odjemnik
za vgradnjo v mostiček
v obliki palicice tip SCHALLER


Triggerji za elektronske oz elektroakustične bobne :

TDDR...... S Trigger tipa DDRUM za snare, tom, flortom, B Trigger tipa DDRUM za bass drum
TYUN Trigger tipa YAMAHA samolepljivi z 2m kabla in NEUTRIK 6, 3JACK

Di - boxi

RED Direkt box za priklop električne, akustične, bas kitare, za citre-vseh instrumentov z visokoomskim asimetričnim izhodom na simetrični-XLR vhod mešalne mize-mixerja.
SIVI Direkt box za priklop klaviatur, CD-jev, MD, DAT, RAČUNALNIKA na simetrični-XLR vhod mešalne mize.


Splitterji

1:2 razdelilec galvansko ločenih signalov 1 vhod, 1+1 izhod
1:4 razdelilec galvansko ločenih signalov 1 vhod, 1+3 izhodi
Splitterji vsebujejo kvalitetne ločilne transformatorje NEUTRIK, BBC, PIKATRON.


Mikrofonski kabli vseh dolžin. Uporabljamo kable KLOTZ, MOGAMI, BESPECO.

Multicore kabli vseh dolžin deljivih z 10 ( 10,20,30......80,90,100 m). Kabli
proizvajalcev KLOTZ, MOGAMI, CAE, CONECTRONICS....

Ukw antene Profesionalne antene za brezžicne mikrofonske sisteme
SENNHEISER SHURE, BEYER z obsegom 400-900 MHz (plošcate).

Stage boxi odrski priklopni box za linije.19 colska ohišja in različni drugi formati
ohišij za odre ali studio z različnim številom vhodov in izhodov,
potiskani in konfekcionirani po želji.

Flightcase -i za transport opreme. Transportni zaboji so izdelani po vaših željah
za različne namene. Izdelani so iz 6 ali10 mm vodoodporne vezane plošce tipa BALTIC in profesionalnega okovja proizvajalcev PENN, ADAM HALL, CASE CONCEPTS. Barva zabojev je temnorjava, ostale barve so 40 % dražje. Cene po dogovoru z ozirom na želje. Dobavljamo lahko tudi samo profile (dolžine 4 m) in okovje po želji. Na slikah je primer »mini kuhinje s hladilnikom« v flight-case izvedbi, v različnih fazah odpiranja.


(http://www.procase.de)

MIKROFON ZA GODALA

Ali potrebujete kvaliteten mikrofon za godala, ki jih uporabljate na koncertih? Zaradi malega popačenja pri veliki glasnosti je ta mikrofon uporaben za vse namene. Sistem za pritrjevanje iz odporne gume se pritrjuje na strune za mostičkom. Veliko violinistov ne želi pritrjevanja mikrofonov na mostiček, ker je to pomemben del za prenos zvoka na telo instrumenta in vpliva na barvo zvoka. Razen tega se instrument lahko tudi poškoduje. Sistem SUN/DPA ne pušča nobenih sledi na instrumentu in ga ne poškoduje, prav tako ne vpliva na zvok instrumenta. Je zanesljiv in enostaven za uporabo.

 

DPA/SUN NOSILEC

S-MIC

S-MIC je mikrofon v črni barvi. Je miniaturni predpolarizirani kondenzatorski mikrofon z krogelno karakteristiko in 5,4 milimetrsko pokončno membrano, predvideno za težko pogoje delovanja. Občutljivost mikrofona je 1mV/Pa in je prilagojen uporabi z večino brezžičnih sistemov na tržišču. Mikrofon prenese glasnost do 154dB. Možno ga je uporabiti tudi za 48V napajalnike.

Nosilec mikrofona je iz trde gume in pritrjen na dveh zunanjih strunah violine – G in E. Pri violi ga pritrjujemo na struni C in A. pri ozvočevanju kontrabasa ali čela ga pritrdimo na poljubni

struni med mostičkom in držalom strun. Mikrofon lahko obrnemo navzgor za bolj odprt zvok in navzdol za bolj naraven zvok in manjšo občutljivost za mikrofonijo. Mikrofon mora biti vedno pritrjen med mostičkom in držalom strun.

Uporabimo ga lahko tudi za ozvočevanje akustične kitare z uporabo posebnega nosilca. Tako dobimo zelo dober naravni zvok kitare, ki ga ostali odjemniki ne omogočajo.

Mikrofon je uporaben tudi za ostale instrumente: tolkala, kitarske ojačevalce, ipd.

 

TEHNIČNI PODATKI:

Element: elektret kondenzator

Polarna slika: krogla

Frekvenca : 30-20,000 Hz

Občutljivost: -65 dB±2dB

Impedanca: 1000 ohmov±30% (pri 1000 Hz))